HABERLER

MTM Makina Ticaret Mümessillik Müşavirlik Petrol Lojistik Limited Şirketi 13-16 Eylül 2023 tarihleri arasınd Izmir Fuar Expo Center’da gerçekleşmiş olan Minex 2023 Madencilik, Doğal Kaynaklar ve teknolojileri Fuarı’na katılmıştır. Fuar boyunca standımıza ilgi gösteren tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz.

MTM Makina Ticaret Mümessillik Müşavirlik Petrol Lojistik Limited Şirketi 15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında YMGV(Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı) iş birliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleşmiş olan Maden Türkiye 2022 10. Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı’na katılmıştır. Fuar boyunca standımıza ilgi gösteren tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz.

MTM Makina Ticaret Mümessillik Müşavirlik Petrol Lojistik Limited Şirketi olarak 22-25 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen IMCET 27. Uluslararası madencilik kongresi ve sergisine katıldık. Fuar esnasında standımıza gösterilen yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz.

MTM Makina Ticaret Mümessillik Müşavirlik Petrol Lojistik Limited Şirketi olarak 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Tüyap İstanbul’da düzenlenen Maden Türkiye 2021 fuarına katıldık. Fuar esnasında standımıza gösterilen yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz.